Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Senator Soft Spring pennen

Bedrukte Senator Soft Spring pennen

Met de Senator Soft Spring heeft u een van de populairste bedrukte pennen van het moment in huis. Op de dag van vandaag is elke derde balpen die vervaardigd is in Duitsland een Senator pen! De Senator Soft Spring pen is een luxe pen met een modern uiterlijk. De pen beschikt over een gemetalliseerde spiraalveer, een metalen clip en een metalen punt. Eveneens heeft de Senator Soft Spring pen een zwarte softgrip, waardoor u met de pen het ultieme schrijfcomfort kunt ervaren. Met de Senator Soft Spring pen heeft u de keuze uit 6 zakelijke kleuren. Ook kan de pen tot 4 kleuren bedrukt worden en kunt u kiezen uit een blauw- of zwart schrijvende vulling. 

Senator Soft Spring pennen met logo

Door de hoogwaardige productie van pennen is Senator een wereldspeler in het produceren en bewerken van kunststof schrijfwaren. Door meer dan 95 jaar ervaring kan Senator een uitstekend decor creëren voor uw boodschap. De Senator Soft Spring pen is het perfecte product voor elk merk, logo en promotionele uiting. De Senator Soft Spring pen is een authentieke reclamedrager met een hoge succesfactor. Senator biedt u talloze mogelijkheden om uw reclame te uiten volledig in lijn met uw bedrijf!

Senator Soft Spring pennen bestellen

Bijna geen enkele leverancier heeft voor zoveel producten awards gewonnen als Senator. Senator heeft de kennis om haar producten te verfijnen om zodoende het perfecte promotionele artikel te produceren. De Senator Soft Spring pen is al verkrijgbaar vanaf 250 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Soft Spring pen er uit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Met de Senator Soft Spring pen kiest u voor Duitse kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen!