Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Senator Matrix pennen

Bedrukte Senator Matrix pennen

Met de bedrukte Senator Matrix pennen heeft u de winnaar van de Good Design Award in huis! De Senator Matrix pen kenmerkt zich door een sterk karakter en een hoge functionaliteit. Voor mensen die veel schrijven begint de toekomst bij de Senator Matrix pen. De Senator Matrix pen beschikt over een modern design en een uitstekende werking waardoor de pen als zeer comfortabel wordt ervaren. Ook heeft de Senator Matrix pen een zwarte softgrip wat het comfort zeker ten goede komt! De Senator Matrix pen kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden en is verkrijgbaar in verschillende opvallende en zakelijke kleuren. Ook heeft u de keuze uit een blauw of zwart schrijvende vulling.

Senator Matrix pennen met logo

Senator is ervan overtuigd dat producten alleen een promotionele waarde hebben wanneer de artikelen geschikt zijn voor lange termijn gebruik. Als leverancier heeft het Duitse bedrijf de kennis om duurzame, maar bovenal succesvolle producten te fabriceren. Met de Senator Matrix pen heeft u de mogelijkheid de pen perfect te voorzien van uw bedrijfsnaam, logo en websitegegevens. De Senator Matrix pen heeft meerdere drukposities waardoor er een perfect decor voor de reclame-uiting van uw pen gecreëerd kan worden!

Senator Matrix pennen bestellen

Met meer dan 95 jaar ervaring is Senator dé specialist in kunststof en metalen schrijfwaren. Met de Senator Matrix pen heeft u de keuze uit verschillende materialen. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Matrix pen eruit komt te zien? Vraag dan gratis een vrijblijvende digitale proef aan! Een bijkomend voordeel van de Senator Matrix pen is dat de pen al vanaf 250 stuks verkrijgbaar is. Met de Senator Matrix pen weet u zeker dat u betrouwbare en moderne pennen in huis heeft!