Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Senator Delgado pennen

Bedrukte Senator Delgado pennen

De bedrukte Senator Delgado pen is een zeer luxe pen van het Duitse bedrijf Senator. De Senator Delgado pen beschikt over een slank design en een opzienbarende uitstraling. Ook worden de pennen gekenmerkt door uitstekende kwaliteit. De elegante Senator Delgado pen heeft een uitstekende werking waardoor de pen als zeer comfortabel wordt ervaren. De Senator Delgado pen is verkrijgbaar in verschillende zakelijke kleuren. Ook heeft u de mogelijkheid om sommige pennen tot 1 kleur te bedrukken. Tevens is het mogelijk om de pen onbedrukt te bestellen of te voorzien van gravure. Met de Senator Delgado pen heeft u het perfecte product voor elk merk, logo en reclame-uiting in huis.

Senator Delgado pennen met logo

Senator is een wereldspeler in het produceren en bewerken van pennen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat producten alleen een promotionele waarde hebben wanneer de artikelen geschikt zijn voor lange termijn gebruik. Als leverancier heeft Senator de kennis om duurzame, maar bovenal succesvolle producten te produceren. Voor elke boodschap hebben wij een passend en origineel idee om de impact van uw reclame-uitingen te vergroten. Met de Senator Delgado pen heeft u dan ook veel mogelijkheden om uw reclame te uiten volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit!

Senator Delgado pennen bestellen

Made in Germany staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Bijna geen enkele leverancier heeft voor zoveel producten awards gewonnen als Senator. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Delgado pen eruit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan! De Senator Delgado pennen zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks. Kiezen voor Senator staat garant voor betrouwbare en ecologische producten van hoogwaardige kwaliteit.