Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Senator Skeye pennen

Bedrukte Senator Skye pennen

De bedrukte Senator Skye pennen zijn een goede keuze als u op zoek bent naar biologische pennen. Deze pen is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, namelijk PLA op basis van suikerriet. Door de mat polished look heeft deze pen een stijlvol uiterlijk. Daarnaast schrijft de Senator Skye pen heerlijk door de Senator magic flow G2 vulling. Deze vulling is van hoge kwaliteit en daardoor is schrijven nog nooit zo leuk geweest! Deze pen is de winnaar van de Sustainable award. De Senator Skye pen is gemaakt in Duitsland en staat voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Bij Bedruktepennenwereld vindt u een ruim assortiment aan Senator pennen.

Pennen bedrukken

Alle Senator Skye pennen kunnen bedrukt worden op de body of op de clip. Als u extra wil op vallen, kunt u natuurlijk ook beide laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De pen kan besteld worden in meerdere kleuren en kan bedrukt worden met tot wel vier kleuren. Hierdoor kunt u de pen helemaal laten aansluiten bij uw wensen. De Senator Skye pen met bedrukking is de ideale pen voor een milieubewuste merkpresentatie. Ook is de pen uitermate geschikt voor het lange termijn gebruik. De Senator Skye pennen kunnen besteld worden vanaf 500 stuks.

Senator Skye pennen bestellen

Bij Bedruktepennenwereld kunt u makkelijk en snel alle bedrukte Senator Skye pennen bestellen. Met Senator kiest u voor betrouwbare en ecologische producten van een uitstekende kwaliteit. Wanneer u benieuwd bent naar hoe uw bedrukte Senator Skye pen er uit komt zien, kunt u een gratis digitale proefdruk aanvragen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.