Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Schrijfkleur
Prijs

Cross tech pennen met opdruk


Cross Tech pennen met logo

BEDRUKTE CROSS TECH

De Cross Tech met logo is een modieuze pen van de nieuwe generatie. De Cross Tech balpen definieert wat modern schrijven inhoudt. Dit product is een combinatie van een balpen, potlood, gum en stylus in 1. In de moderne samenleving waarin we nu leven, staat het imago van belang en kwaliteit centraal. De keuze van een moderne balpen is hierin een must. De nieuwe Cross Tech met opdruk is een modern alternatief voor reeds bestaande reclame- en promotiemiddelen. bedruktepennenwereld is gespecialiseerd in de Cross Tech 2 en 3! Neem zeker een kijkje op onze website voor ons gehele assortiment.

CROSS TECH BEDRUKKEN

U heeft bij ons de mogelijkheid om de Cross Tech Balpen te voorzien van een mooie bedrukking of Gravure. Zo kunt u de Cross Tech laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een individuele gravure. U creëert op deze manier een uniek relatiegeschenk voor al uw klanten en zakenrelaties! U kunt de bedrukte Cross Tech pen ook inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf. Door de Cross Tech met opdruk uit te delen op grote evenementen of beurzen, komt de naam van uw bedrijf bij veel mensen terecht. Hierdoor wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker vergroot en u maakt op een creatieve manier reclame voor uw bedrijf!

CROSS TECH ONLINE BESTELLEN

Op bedruktepennenwereld bestelt u makkelijk en snel uw bedrukte of onbedrukte Cross Tech pennen. U kunt op onze site een offerte aanvragen. Deze is gratis en geheel vrijblijvend. Ook kunt u voorafgaand aan uw bestelling een digitaal voorstel aanvragen. Hierdoor krijgt u voordat u daadwerkelijk een bestelling heeft geplaatst, een beeld van hoe uw bedrukking er op de Cross pen uit gaat zien. U kunt dan beslissen of u hiermee tevreden bent of niet. Ook het digitale voorstel is gratis en vrijblijvend. Over de levering hoeft u zich geen zorgen te maken, want deze is altijd snel! Het maakt niet uit of u een bestelling van een groot of klein formaat heeft geplaatst. U kunt gebruik maken van een spoedlevering als u uw Cross Tech pennen eerder in huis nodig heeft. Voor deze optie kunt u contact opnemen met een van onze werknemers, die makkelijk te bereiken zijn via de mail, chat of telefoon. 

Bel mij terug!
Advies nodig?