Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Schrijfkleur
Prijs

Cross click balpen met opdruk


Cross click balpen met opdruk

BEDRUKTE CROSS CLICK PENNEN

De bedrukte Cross Click balpen met logo staat bekend als een onverwoestbare kantoorbalpen. Deze superslanke balpen gebruikt speciaal geformuleerde inkt die vlekkeloos stroomt voor een superieure schrijfervaring. Hierdoor is de Cross Click dus erg geschikt voor gebruik op belangrijke documenten. De bedrukte Cross Click balpen is leverbaar in het chroom of met een satin finish. Ook beschikt de pen over een metalen clip en een fraaie drukknop. Bedruktepennenwereld.be is gespecialiseerd in Cross pennen en het goedkoop bedrukken hiervan. Wij bieden u de Cross Click pennen aan voor een scherpe prijs. Neem voor ons gehele assortiment zeker een kijkje op onze website!

CROSS CLICK PENNEN BEDRUKKEN

Cross Click pennen bedrukken doet u natuurlijk bij bedruktepennenwereld. U kunt de Cross Click pennen bijvoorbeeld laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, zoals uw logo of bedrijfsnaam. U kunt de Cross Click balpen laten bedrukken in maximaal 4 kleuren of met een zeer fraaie gravure. Door de Cross pennen te laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, creëert u een uniek relatiegeschenk dat u kunt geven aan uw klanten en zakenrelaties. Ook kan de bedrukte Cross Click balpen gebruikt worden als promotieartikel. Deel de bedrukte pennen uit op grote evenementen. Hierdoor krijgen veel mensen uw bedrijfsnaam in handen en maakt u dus op een originele manier reclame voor uw bedrijf! U bestelt de Cross Click pen met of zonder bedrukking voor een scherpe prijs bij bedruktepennenwereld.be.

CROSS CLICK PENNEN BESTELLEN

U bestelt makkelijk en snel uw bedrukte of onbedrukte Cross click balpennen op bedruktepennenwereld. In 3 eenvoudige stappen selecteert u uw gewenste Cross Click balpen met opdruk. Wanneer u uw logo uploadt bij uw offerte, zullen wij geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld sturen. Op deze manier krijgt u het eindresultaat te zien voordat u daadwerkelijk een bestelling geplaatst heeft en kunt u beslissen of hiermee tevreden bent of niet. Het maakt niet uit of u een grote of een kleine bestelling bij ons plaatst, de verzending is altijd snel en gratis op 1 locatie in Nederland! Als u uw bestelling eerder in huis nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze werknemers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de telefoon, chat of mail. 

Bel mij terug!
Advies nodig?