Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Senator Signer Liner bedrukken

Bedrukte Senator Signer Liner

Met de bedrukte Senator Signer Liner pen heeft u de winnaar van de reddot design award in huis! De elegante kleuren, de unieke materiaalcombinatie en de volledig digitaal bedrukbare clip maakt de Senator Signer Liner pen tot een pionier in de reclamewereld. Met de Senator Signer Liner heeft u de vrijheid om verschillende kleuren houders en clips met elkaar te combineren. De Senator Signer Liner pen kan tot 4 kleuren bedrukt worden. Ook heeft u de mogelijkheid om de Senator Signer Liner pen te voorzien van gravure. Met de Senator Signer Liner pen kunt u uw reclame uiten volledig in lijn met de identiteit van uw bedrijf.

Senator Signer Liner met logo

Made in Germany staat voor garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Met meer dan 95 jaar ervaring is Senator dé specialist in kunststof- en metalen schrijfwaren.  Het Duitse bedrijf Senator is een ISO 14001 gecertificeerd bedrijf waarbij veel waarde wordt gehecht aan duurzaamheid. Zo draait de complete productie van de fabriek in Duitsland op waterkracht, welke wordt opgewekt door de rivier de Main.

Senator Signer Liner bestellen

Bijna geen enkel bedrijf heeft voor zoveel producten awards gewonnen als Senator. De Senator Signer Liner pen is al verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Signer Liner pen er uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan. Met de Senator Signer Liner  heeft u eindeloze mogelijkheden voor het beste resultaat. Voor elk merk en elke boodschap heeft Senator een passend en origineel idee om de impact van uw reclame-uitingen te vergroten!