Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Senator Point pennen bedrukken

Bedrukte Senator Point pennen 

Met de Senator Point pen heeft u één van de populairste bedrukte pennen van het moment in huis. Op de dag van vandaag is elke derde balpen die vervaardigd is in Duitsland een Senator pen. Niet voor niets heeft Senator de Promotional Gift Award van 2016 gewonnen. De Senator Point pen is een klassieke pen met drukmechanisme die tot wel 4 kleuren bedrukt kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de Senator Point pen op de zijkant te voorzien van lasergravure. Bij de Senator Point pen heeft u de keuze uit verschillende opvallende en zakelijke kleuren. Daarnaast is de Senator Point pen al verkrijgbaar vanaf 250 stuks. 

Senator Point pennen met logo

Meer kleuren, meer uitvoeringen, meer mogelijkheden. Wij bieden u talloze mogelijkheden om uw reclame te uiten volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. Bij Bedruktepennenwereld weten wij precies hoe de producten eruit moeten zien, welke functie ze dienen te hebben en hoe deze te verfijnen om vervolgens het perfecte promotionele artikel te creëren. Met de Senator Point pen heeft u de mogelijkheid de pen te voorzien van uw bedrijfsnaam, logo en website.

Senator Point pennen bestellen

Door de hoogwaardige productie van kunststof schrijfwaren op het hoofdkantoor in Gross-Bieberau, is Senator een wereldspeler in de productie en bewerking van pennen. Met meer dan 95 jaar ervaring heeft het Duitse bedrijf de kennis om de impact van uw reclame uitingen te vergroten. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Point pen eruit komt te zien? Vraag dan gratis een vrijblijvende digitale proef aan! Indien u nog vragen heeft adviseren wij u graag om het beste uit uw budget te halen en u te inspireren met duurzame estetische producten.