Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Aantal kleuren bedrukking
Levertijd
Prijs

Senator Duo pennen bedrukken


Senator Duo pennen bedrukken

Bedrukte Senator Duo pennen

Meer kleuren, meer uitvoeringen, meer opties. Senator biedt u talloze mogelijkheden om uw reclame te uiten volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. De bedrukte Senator Duo pen is een balpen en marker in één. De Senator Duo pen heeft een moderne vormgeving en beschikt over een handig draaimechanisme waardoor de pen naar buiten gedraaid kan worden. De Senator Duo pen is verkrijgbaar in het zwart-wit en kan tot wel 1 kleur bedrukt worden. Daarnaast heeft u de keuze uit blauw of zwart schrijvende vulling. 

Senator Duo pennen met logo

‘’Better safe than sorry’’ luidt de internationale slogan van Senator. Het Duitse bedrijf staat volledig achter de keuze om uitsluitend producten te leveren die aan alle wettelijke eisen voldoen. Bijna geen enkele leverancier heeft voor zoveel producten awards gewonnen als Senator. Kiezen voor Senator staat garant voor betrouwbare en duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Voor elk merk en elke boodschap hebben wij een passend en origineel idee om de impact van uw reclame-uitingen te vergroten.

Senator Duo pennen bestellen

Senator is een ISO 14001 gecertificeerd bedrijf waarbij veel waarde wordt gehecht aan duurzaamheid. De complete productie van de fabriek in Groß Bieberau draait volledig op waterkracht, welke wordt opgewekt door de rivier de Main. De Senator Duo pen is al verkrijgbaar vanaf 250 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Senator Duo pennen eruit komen te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan. Met de Senator Duo pen heeft u een perfect multifunctioneel en promotioneel product in huis! 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?