Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Schrijfkleur
Prijs

Bedrukte Cross calais pennen


Cross classic pennen met logo

CROSS CALAIS PENNEN MET BEDRUKKING

De Cross Calais pen met bedrukking is een pen met een geweldig aanpassingsvermogen en een nog betere kwaliteit. De Cross Calais met opdruk is verkrijgbaar in de kleuren chroom, zilver/chroom, blauw, zwart, blauw, en matchroom.  Daarnaast kunt u kiezen voor een blauw of zwart schrijvende vulling. De Cross Calais balpen met logo schrijft met een inkt op basis van gel. Het voordeel van een Cross Calais balpen met opdruk is dat de balpen een hoogwaardige afwerking heeft, super gladde chroom finish heeft en gebruik maakt van een draaikliksysteem. De bolle vorm kan een nadeel zijn en is niet voor iedereen geschikt. Met de Cross Calais balpen heeft u in ieder geval een simpele, essentiële en betrouwbare pen te pakken met levenslange Cross garantie.

CROSS CALAIS PENNEN MET BEDRUKKING

Wanneer u de Cross Calais pennen kiest, weet u dat u een geschenk te pakken heeft dat tijdloos is. De Cross pennen zijn van dusdanige kwaliteit, dat ze een heel leven mee kunnen gaan. Daarnaast kunt u de Cross pen Calais voorzien van uw logo. De metalen Crosspennen kunnen worden voorzien van een gravure of een 1 kleur bedrukking. Ook zonder bedrukking is de Crosspen een luxe geschenk, waarmee u velen blij kan maken. De Crosspennen Calais worden allen geleverd in een mooi, luxe doosje. Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw nieuwe Cross Calais balpen.

GOEDKOPE CROSS CALAIS PENNEN BESTELLEN

Nu weet u, dat u voor de Cross Calais pennen met logo moet gaan, maar waarom zou u deze Cross Calais pennen bestellen op bedruktepennenwereld? Omdat wij deze voor de scherpste prijs aanbieden natuurlijk! Daarnaast kunt u bij ons deze bedrukte Cross pennen makkelijk online bestellen. Wij garanderen een mooie bedrukking die lang meegaat. Op een hoge kwaliteit pen, hoort nu eenmaal een hoge kwaliteit bedrukking of gravure. Daarom bestelt u de Cross Calais pen op bedruktepennenwereld! Bij bedruktepennenwereld bent u ook verzekerd van een gratis offerte en proefdruk. Hiermee willen wij verzekeren dat u precies weet wat de kosten gaan zijn van de Cross Calais pennen met logo en ook dat u weet hoe uw logo op de pen zal komen te staan. U heeft meteen een goed beeld hoe de geschenkpennen er uit komen te zien.

Bel mij terug!
Advies nodig?